Nov 07

Dupa o perioada de timp, si o singura problema de rezolvat Linux-ul e cea mai buna masina de afaceri. Castigi timp, bani si scapi de nervi. Desigur daca ai si un serviciu web care sa-ti asigure fluxul afacerii totul se imbina perfect si viitorul nu te mai sperie.

Cateodata schimbarile radicale au la baza idei simple, rationale iar rezultatele sunt se vad aproape imediat. Perioda de acomodare difera in functie de dimensiunea afacerii si de oamenii din spatele ei. Putine afaceri se pot lauda cu faptul ca sunt independente de oameni si de masinile lor.

Cum arata acum prezentul? Firmele de la cele mai mari la cele mai mici folosesc calculatoare in productie, fiecare om din firma lucreaza in documente sunt mai mult sau mai putin centralizate, practic afacere se afla in calculatorul angajatilor. Scoaterea ei de acolo e o munca riscanta, pleacarea oamenilor cheie duce la pierderi insemnate.

Cum arata viitorul? Sigur progresul tehnologic o sa fie spectaculos, dar in afaceri care au la baza oameni intotdeauna va trebui sa exista fluxuri informationale controlabile. Noi intelegem nevoile si am reusit sa punem la punct servicii web care sa ajute la mutarea afacerii online si mai mult reducem costurile la minim. De fapt o afacere solida se bazeaza pe costuri mici, oricine poate face afaceri cu bugete suficient de mari.

Am investit 6 ani in cercetare si crearea unui produs care sa se muleze pe fluxurile oricarei afaceri din univers, avand la baza documente ‘intelegente’ (care se creeaza, si se actualizeaza singure), practic eliminand din schema word, excel, si powerpoint si toata suita lor, reducandu-se costurile de intretinere aproape de 0. Cum am reusit? Folosind meta limbaje si generatoare. Desigur creearea unei machete de document inteligent initial e facuta de un om si nu automant de masina. Asta ar fi urmatorul pas, sa facem si procesul de creere de machete automat.

O sa anuntam noul proiect pe aifacturi.ro in curand.