Feb 27

Aifacturi.ro sarbatoreste peste 500 de useri inregistrati in doar 2 luni de la lansare. In aceasta perioada site-ul a fost imbunatatit sa satisfaca cerintelor transmise de catre utilizatori. Dar nu ne vom opri aici. Planificam din ce in ce mai multe functionalitati.

Noutatea ar fi ca pregatim pe termin scurt o oferta pentru corporatii denumite “AiFacturi-Corporate” prin care dorim sa oferim firmelor mari o solutie completa pentru facturare si nu numai.

Feb 18

Serviciul Aifacturi.ro a fost imbunatatit. Daca aveti cont puteti folosi si ‘Registru de Casa‘. Acum puteti sa descarcati toate documentele dumneavoastra in format electronic (PDF).

Pentru a folosi registru de casa intrati pe site-ul aifacturi.ro. Creati-va cont. Si apoi puteti adauga inregistrari pe zile. E simplu.

Feb 11

AiFacturi.ro a fost actualizat: acum puteti cauta facturi/chitante dupa numar/client/data, puteti sa printati aviz de insotire marfa. Au mai fost fixate cateva probleme raportate de utilizatori.

Asteptam sugestii pentru imbunatarirea acestui serviciu.

Feb 03

Engleza a fost adaugata pa aifacturi.ro. Acum puteti sa folositi la interfata/facturile/chitantele limba dorita. Vor urma franceza, germana, italiana.