Dec 16

Avansul tehnologic face ca Nokia sa scoata pe piata un telefon N900. Ce poate sa faca?.. sa ruleze linux nativ, si toate aplicatiile de linux: browser puternic, flash, etc. (Nu stim daca are inca forta sa ruleze si aplicatiile de bussines gen open office, dar n-am fi surprinsi sa o faca.). Plus ca vine cu toate facilitatile unui sistem de operare, multitasking fiind cea mai importanta. Puterea bateriei s-ar putea sa fie singurul minus.

De ce incepe o noua era? Pentru ca acum practic poti sa ai calculatorul desktop la tine in buzunar, si asta e doar inceputul.

Oportunitatea bussines-ului sa devine mobil este din ce in ce mai aproape. Serviciile web vor juca un rol dominant in viitor.

Jan 19

Un nou update a fost pus pe aifacturi.ro care permite colorarea facturilor mai usor, imbunatatirea timpilor de incarcare, protectia pentru o singura pagina deschisa pe sesiune pentru evitarea unor probleme la salvari, alte probleme minore rezolvate.

In speranta ca totul merge conform planului va dorim numai bine.

Jan 01

A copy of airezervare.ro is installed on bookigo.com. We will try other markets for this idea, maybe there are some potential customers out there.

Time will tell.

Nov 25

AI Software launched  a new product on Romanian market 1 month ago.  The product let businesses to create calendar for its customers that can add appointments in 2 clicks. We had a minimum set of samples that should exemplify the usage of this product. The results are worst than ever. There is nobody out there that is seeing the opportunity for its business and to gain a competitive advantage. Nobody wants to offer to its clients online reservations. Every small business it is using the paper and phone system. Each of this business do not have a client database or they are unable to offer discounts for important clients, knowing that this can be done so easily.
We believe that this product is ahead of its time and shows us that the internet usage in Romanian market is at its beginning. Most of the businesses are using the internet just for search of information. Doing a business online is just for bloggers and freelancers.

Probable we will have to switch to create dedicated projects for real users of the internet… and we probable will need to find another market.

Regards.

Oct 07

Am refacut si relansat un vechi site. Ideea de baza ramane aceeasi, modul de executie difere.

Avantaje:

 • e gratis
 • intefata simplificate
 • integrare simpla in alte site-uri
 • integrare cu aifacturi.ro (acelasi cont, aceleasi produse, aceeasi clienti)
 • calendarele puse in alte pagini precum si cele la noi de pe site folosesc Ajax si e testat pe Firefox, IE, Safari. Probabil ca sunt probleme pe browserele foarte vechi dar din statistici reiese ca nu mai sunt utilizatori care sa le foloseasca.

Dezavantaje:

 • inca nu se pot creea calendare care sa contina si numar de locuri, dar se pot creea mai multe calendare. (va urma)
 • prea simple, dar avem si o versiune complexa pentru cei doritori.

Speram sa fie util si sa aduca un plus de valoare pentru cei care o sa-l foloseasca, si sa le ofere un avantaj in fata concurentei din domeniul de activitate.

Aug 31

A new update was done on aifacturi.ro to accomodate ‘Products and Services’ module to allow companies to create templates faster. Plus a new method to create invoices was added called ‘Copy-Create’ that allows instant invoice creation.

This update is a first update from a number of updates that allow us to release a new web service free and related to aifacturi.ro

Mar 26

Add the value of ‘aifacturi.ro’ to your corporate

 • Identical copy of aifacturi.ro
 • Source code included: php and mysql
 • Weekly code updates
 • Unlimited users
 • Interface/Documents multi language support
 • For Free: an application module for import/export from a existing application.
 • Price: 100 Euro/month, 1 year minimum
 • Extra custom modules for a small price.
Mar 05

Aifacturi.ro a fost actualizat:

 • facturile acum indica numarul de articolo pe prima pagina.
 • numarul de pagini cat si pagina curente acum sunt afisate.
 • puteti adauga o nota la fiecare factura cu referire la plata, aviz sau alte informatii utile. Nota va apare dupa articolo si inainte de total.
 • pentru facturile in valutele convertibile (inclusiz aurul si argintul) valoare tva-ul va fi afisat si in RON la cursul BNR din ziua de facturare. Cursul e preluat automat de la BNR de pe site. Aceasta valoare trebuie specificata obligatoriu avand in vedere normele de intocmire.
 • sablonul de facturi acum include si articolele si numarul de pagini pe care puteti sa le modificati.
Feb 27

Aifacturi.ro sarbatoreste peste 500 de useri inregistrati in doar 2 luni de la lansare. In aceasta perioada site-ul a fost imbunatatit sa satisfaca cerintelor transmise de catre utilizatori. Dar nu ne vom opri aici. Planificam din ce in ce mai multe functionalitati.

Noutatea ar fi ca pregatim pe termin scurt o oferta pentru corporatii denumite “AiFacturi-Corporate” prin care dorim sa oferim firmelor mari o solutie completa pentru facturare si nu numai.

Feb 11

AiFacturi.ro a fost actualizat: acum puteti cauta facturi/chitante dupa numar/client/data, puteti sa printati aviz de insotire marfa. Au mai fost fixate cateva probleme raportate de utilizatori.

Asteptam sugestii pentru imbunatarirea acestui serviciu.